Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

TELE3 s.r.o. se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí.

TELE3 s.r.o. se zavázala chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Zabezpečení osobních údajů

TELE3 s.r.o. je zavázána k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností. TELE3 s.r.o. neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

TELE3 s.r.o. na svých stránkách zveřejňuje informace o produktech a službách, které nabízí. Dále stránky obsahují informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti, návod jak pracovat s těmito stránkami, něco o našem servisu, nabídky možnosti zaměstnání, atd. Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří vstup do uživatelského systému, který je přístupný pouze těm návštěvníkům stránek, kteří jsou zaregistrováni. V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do uživatelského systému vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup.

Údaje, které shromažďujeme

TELE3 s.r.o. provozuje stránky na kterých můžete objednávat produkty nebo služby, zadávat požadavky a registrovat se pro zasílání materiálů. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce. Pro přístup ke schromážděným osobním údajům jsme pro vás připravili možnost již poskytnuté osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat v záložce nastavení uživatelského účtu. Poskytneme vám také možnost oznámit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Proč tyto údaje shromažďujeme

TELE3 s.r.o. bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání produktů a služeb. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

TELE3 s.r.o. získává váš souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

 
© 2005-2016 TELE3 | všechna práva vyhrazena | Vaše IP 107.20.104.110
     přijímáme platby FIO bankapřijímáme platby Raiffeisenbankgenerujeme QR platbyonline platby PayPalonline platby Visaonline platby MasterCardpodporujeme protokol IPv6zabezpečení domén DNSSECeshop s výpočetní technikouUbuntu serverakreditovaný registrátor CZ domény s certifikacícertifikace Cisco CCNA